Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Παπαναστασίου στην Ποταμούλα

Επίσκεψη για την εκτίμηση των ζημιών από τις καταρρακτώδεις βροχές στις πληγείσες περιοχές της Δ.Ε Παρακαμπυλίων του δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι (19/11/ 2014) ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους...
Ανδρέα Καλαμπαλίκη και Νίκο Γκρίζη καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε Παρακαμπυλίων, Κώστα Σοφρώνη.

Στη περιοχή λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων υπήρξε υπερχείλιση του χειμάρρου στην Ποταμούλα με αποτέλεσμα οικίες να υποστούν μικροζημιές. Ο δήμαρχος Αγρινίου, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους κατοίκους δήλωσε πως «ο δήμος κινητοποιήθηκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δυστυχώς όμως οι νεροποντές «αποκαλύπτουν» κακοτεχνίες .
Είμαι ανήσυχος ότι μπορεί να ξανασυμβεί υπερχείλιση σε  μια αντίστοιχη νεροποντή».
Όλες τις προηγούμενες μέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου προχώρησαν σε καταγραφή των προβλημάτων που δημιούργησαν οι τελευταίες βροχοπτώσεις ενώ  τα  μηχανήματα του δήμου  προσέτρεξαν σε βοήθεια και συνεχίζουν την αποκατάσταση των ζημιών.


«Βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά,  διότι διαπιστώσαμε  παράνομη ρίψη μπαζών  και σκουπιδιών σε πολλά σημεία, χείμαρροι που θα έπρεπε μήνες πριν να έχουν καθαριστεί και βεβαίως  έργα που  δεν έγιναν στο παρελθόν και που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τις πλημμύρες   και τις καταστροφές στις περιουσίες των συμπολιτών μας» κατέληξε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ