Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου στη γραμμή Θάνου Μωραϊτη και Γ.Α. Παπανδρέου

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου
Παρακολουθούμε με αγωνία την συνεχή συρρίκνωση του κινήματος και την απομάκρυνση από τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συμπορεύτηκαν μαζί του για τέσσερις δεκαετίες.
Δυστυχώς οι επιλογές που έγιναν όχι μόνο δεν ανέκοψαν την πορεία......συρρίκνωσης αλλά την χειροτέρεψαν.
Οι επιλογές τύπου Ελιάς και σήμερα ΔΗΠΑΡ, χωρίς να ερωτηθεί η βάση, με τα όργανα του κινήματος ουσιαστικά να μην λειτουργούν, έχουν φτάσει το ΠΑΣΟΚ σε οριακό σημείο.

Είναι η ώρα πλέον να μιλήσει η βάση.

Η ηγεσία του κινήματος θα πρέπει να εξαγγείλει έκτακτο συνέδριο του κινήματος όπου θα συζητηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα: πολιτικές θέσεις, εθνικό σχέδιο για την μετά μνημόνιο εποχή, στρατηγική και μετεξέλιξη του κινήματος.

Ένα συνέδριο στο οποίο θα κληθούν να συμμετέχουν όλοι όσοι συμπορευτήκαμε αυτά τα χρόνια ακόμα και με όσους συγκυριακά χώρισαν οι δρόμοι μας.

Είναι η ώρα να ξαναβρεθούμε.

Με δεδομένες τις αποφάσεις που θα λάβει το συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσει εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση η οποία θα δεσμευτεί να υλοποιήσει τη νέα στρατηγική του κινήματος.

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ΤΩΡΑ ένα νέο, δημοκρατικό, συμμετοχικό ξεκίνημα.

Για την Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου

Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ζήσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ