Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν ζυμαρικά από το Σύλλογο τριτέκνων την Παρασκευή

Δωρεάν ζυμαρικά θα μοιράσει ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλ/νίας την Παρασκευή 21/11/2014 προκειμένου να βοηθήσει τα μέλη του.
«Προβαίνουμε σε αυτή την ενέργεια για να στηρίξουμε οικονομικά, έστω και στο ελάχιστο, τα δοκιμαζόμενα από την οικονομική κρίση μέλη μας. Αφού η πολιτεία δε μεριμνά ως όφειλε να στηρίξει αυτούς που προσφέρουν και μεριμνούν για την επίλυση του... μεγάλου δημογραφικού προβλήματος της χώρας, αναλαμβάνουν οι σύλλογοι με τα πενιχρά εισοδήματά τους να βοηθήσουν να λυθούν προβλήματα που κανονικά θα έπρεπε να τα λύνει η πολιτεία.
Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας που πραγματοποίησαν την εγγραφή τους το 2014 να προσέλθουν την Παρασκευή για να παραλάβουν τα ζυμαρικά τους.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ