Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε από το ΛΑΟΣ ο Ιατρός κ. Κώστας Γαλανόπουλος

Υπέβαλα σήμερα 17/11/2014 την παραίτηση μου από υποψήφιος βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αιτωλοακαρνανίας στον Πρόεδρο του κόμματος, για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους συναγωνιστές και φίλους που με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια και με εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιο και στις....
βουλευτικές εκλογές του 2012 και στις ευρωεκλογές του 2014. Μοναδικός σκοπός αυτής της προσπάθειας ήταν να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. 
Δηλώνω δε, ότι παραμένω ενεργός πολίτης .


Με τιμή Κ. Γαλανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ