Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου στα μέλη και μη για τη Καθολική Συμμετοχή τους στην Απεργία

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 27-11-2014
Η συμμετοχή των εμπόρων της πόλης στην απεργιακή πρωτοβουλία του Συλλόγου μας την Πέμπτη 27-11-2014 ήταν...
καθολική και άγγιξε το απόλυτο ποσοστό.
Οι συνάδελφοι έμποροι (μέλη και μη μέλη του Ε.Σ.Α.) ανταποκρίθηκαν με αυτόν τον συντριπτικό τρόπο στα κελεύσματα των καιρών και τίμησαν την ιστορία του Συλλόγου μας αλλά και του κλάδου στην πόλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την υπεύθυνη στάση τους και θυμίζουμε σε όλους πως ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!!!


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ