Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 17Η ΝΟΕΜΒΡΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 17η  ΝΟΕΜΒΡΗ……  
→ Η μεγαλύτερη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ είναι να επιβάλλεις και να υποβάλεις έναν ολόκληρο λαό σε ακραία φτώχεια…

→ Ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι να δημιουργείς, να εγκαθιδρύεις και να διαιωνίζεις συνειδητά, την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση σε καιρό ειρήνης σε μια ολόκληρη χώρα…..
→ Ο καλύτερος ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ για όσους αντιστάθηκαν προτάσσοντας τα στήθη τους και δίνοντας το αίμα τους για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία, είναι απλά να τους ΜΙΜΗΘΕΙΣ !!!                                                                             ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ