Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΠΛ. ΕΙΡΗΝΗΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27-11

Το Σωματείο "Δικαίωμα στη ζωή" καλεί ολα τα μέλη του,αλλά και κάθε απλό πολίτη του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής,στην Γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στηρίζοντας τα...
δίκαια αιτήματα κάθε εργαζόμενου που ανήκει στα εν λόγω Συνδικαλιστικά όργανα, την Πέμπτη 27-11-2014 και ώρα 10.30 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης.

Παράλληλα με τα γενικά αιτήματα, ζητήσαμε και έγινε αποδεκτό να αναδειχθεί το σημαντικότατο θέμα της Δημόσιας Υγείας, και ειδικότερα η τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα 2 μεγάλα νοσοκομεία του Νομού μας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ