Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Ο Απόστολος Κατσιφάρας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
Ο Απόστολος Κατσιφάρας για την επέτειο του Πολυτεχνείου 
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την επέτειο των 41 ετών από την ημέρα της 17ης Νοεμβρίου 1973:

«Η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί τον αγώνα για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. Ένας αγώνας που πρέπει να μας κάνει ακόμα και σήμερα να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση προκειμένου να διαφυλαχθούν οι αξίες αυτές.
Το μήνυμα που έδωσαν οι ήρωες του Πολυτεχνείου είναι διαχρονικό και ουσιαστικά καλεί όλους εμάς σε έναν διαρκή αγώνα ώστε κατά τη σημερινή περίοδο που οι συμπολίτες μας πλήττονται από την κρίση, να αγωνιστούμε για να καταπολεμήσουμε την φτώχεια και την πείνα, να άρουμε τις κοινωνικές ανισότητες.

Ο αγώνας για το Πολυτεχνείο έδειξε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο, αρκεί να μην αφήσουμε τη λήθη να υπερτερήσει της μνήμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ