Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δήλωση Ανδρέα Κατσανιώτη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοεμβρίου 2014
Δήλωση Ανδρέα Κατσανιώτη για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αποτελούν την αρχή του τέλους της επταετούς Δικτατορίας στη χώρα μας και εκπέμπουν διαχρονικά μηνύματα αγώνα, ομοψυχίας, Δημοκρατίας και εθνικής ενότητας.
Έχει μεγάλη σημασία να θυμόμαστε και να τιμούμε τον αγνό και ανιδιοτελή.... αγώνα εκείνων των νέων για Ελευθερία και Δημοκρατία και Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.
Όμως, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να διδαχθούμε από τα λάθη και τα ανεκπλήρωτα οράματα της «γενιάς του Πολυτεχνείου», για να απαλλαγούμε οριστικά από τις στρεβλώσεις και τα κακέκτυπα, που άφησε η Μεταπολίτευση στη χώρα μας.
Έχουμε χρέος να περιφρουρήσουμε μαζί με τη Νεολαία τον ουσιαστικό συμβολισμό του Πολυτεχνείου και να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης. 
Οι μέρες που διανύουμε μας επιβάλλουν, όσο ποτέ άλλοτε να τολμήσουμε τη Νέα Μεταπολίτευση και να την εδραιώσουμε σε πραγματικά στέρεες βάσεις, αυτές που εγγυώνται οι ρηξικέλευθες αλλαγές, οι ρεαλιστικές λύσεις και οι μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ