Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου
                                                                                                   Μεσολόγγι 24/11/2014
Γενική Απεργία 27 Νοέμβρη
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου απευθύνει αγωνιστικό και απεργιακό κάλεσμα ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους....
ανέργους. Στοιχειώδη αξιοπρέπεια επιβάλει να αντιπαλέψουμε – ανατρέψουμε όλοι μαζί τις αντεργατικές και μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και της εξαθλίωσης.
Πολιτικές που συντηρούν την ανεργία σε εφιαλτικά επίπεδα και τον κόσμο της μισθωτής εργασίας χωρίς τα βασικά θεμελιώδη δικαιώματά του.
Πολιτικές που ισοπεδώνουν κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής ασφάλειας. Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μη βιώνει την ανεργία, την φτωχοποίηση, την λιτότητα και τον εκφοβισμό των απολύσεων.
Πολιτικές που στοχεύουν σε ληστρικές ιδιωτικοποιήσεις, σε πετσόκομμα του κράτους πρόνοιας, σε διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας. 
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Όλοι μαζί να βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα και τον κοινωνικό μαρασμό.
Όλοι στην συγκέντρωση Σωματείων και Φορέων στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου στις 10:30 το πρωί.


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ