Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ζητάει πραξικόπημα από το στρατό

Τα λεγόμενα του χρυσαυγίτη Μπαρπαρούση προκάλεσαν την έντονη αντίδραση όλων των βουλευτών |EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, σε ένα πρωτοφανές αντιδημοκρατικό παραλήρημα, κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας «να.... σεβαστεί τον όρκο της» και «να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», θυμίζοντας τις μαύρες εποχές της Χούντας. Άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, ο οποίος προανήγγειλε έκτακτη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ώστε να αποκλειστούν οι νεοναζί από τις συνεδριάσεις του σώματος. 

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Βούτσης ανέφερε: «Η Κ.Ο της Χρυσής Αυγής η οποία ήρθε μεν με την ψήφο του λαού κάλεσε ανοικτά σε πραξικόπημα. Σχεδιασμένη και διχαστική η κλιμάκωση. Θέλει να προκαλέσει σήμερα αύριο και την Κυριακή βίαια επεισόδια, διχασμό στον ελληνικό λαό και ταραχή μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτά στο πλαίσιο του Συντάγματος. Θα εισηγηθώ να γίνει έκτακτη διάσκεψη για τη μη παρουσία αυτών των κυρίων και των κυριών περαιτέρω μέσα στη Βουλή μέχρι να τελειώσει η συζήτηση. Είναι ανοικτή πρόκληση για πραξικόπημα αυτό που έγινε».

Τα λεγόμενα του χρυσαυγίτη Μπαρπαρούση προκάλεσαν την έντονη αντίδραση όλων των βουλευτών με την πτέρυγα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά επιτακτικά να αποβληθούν οι ναζιστές από το Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ