Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Απόφαση Δικαστηρίου στα ασφαλιστικά μέτρα - Παράταση μέχρι τον Οκτώβριο οι ΤΟΕΒ για τα χρέη στη ΔΕΗ

Εκδικάστηκαν χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι ΤΟΕΒ κατά της ΔΕΗ, η οποία τους είχε προειδοποιήσει ότι μέχρι τις 12 Ιουνίου θα κατέβαζε τους διακόπτες.
Η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί και προβλέπει την παράταση μέχρι τον Οκτώβριο του 2018, ενώ η υπόθεση θα.... εκδικαστεί στις 4 Οκτωβρίου 2018.
Αυτό σημαίνει ότι οι ΟΕΒ θα συνεχίσουν να ηλεκτροδοτούνται κανονικά μέχρι τον Οκτώβριο, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα προβλήματα οι αγρότες εν μέσω αρδευτικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ