Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Δ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ: Ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, θυμήθηκε μετά από 4 χρόνια τη δυσλειτουργία της εθνικής οδού


«Επιστολική» αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων από τον κ. Δήμαρχο ή " Ό,τι θυμάται χαίρεται"...
      Ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, θυμήθηκε μετά από 4 χρόνια τη δυσλειτουργία της εθνικής οδού στο κομμάτι από την...
Ερμίτσα έως τον κόμβο "sprider" και στέλνει παντού ελλιπείς επιστολές που περιγράφουν πρόχειρα και αφηγηματικά κάποιες από τις κατασκευαστικές αστοχίες του οδικού αυτού έργου.
            Όταν η Δημοτική μας Παράταξη έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για το σημείο καρμανιόλα μπροστά από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου, ο κ. Παπαναστασίου διαβεβαίωνε πως όλα είναι υπό έλεγχο και το πρόβλημα θα λυθεί σε λίγες ημέρες.
            Η μοναδική ουσιαστική παρέμβαση που έγινε για το θέμα αυτό, ήταν η μήνυση "κατά παντός υπευθύνου" που κατέθεσε η παράταξή μας, που είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης προς συγκεκριμένα πρόσωπα για παραλείψεις και αστοχίες που σχετίζονται με την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινητόδρομου και την κυκλοφοριακή σύνδεση του υπεραστικού ΚΤΕΛ με αυτόν.
            Στην πρόσφατη επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος στην Περιφέρεια και το αρμόδιο Υπουργείο, η οποία έφτασε και στη βουλή με τη βοήθεια βουλευτών του ΚΚΕ (οι πρώτες επιδράσεις του "Κλεισθένης 1"), δεν αναφέρει πουθενά το πρόβλημα που αφορά στο σημείο καρμανιόλα όπου έχουν χάσει τη ζωή τους 3 συμπολίτες μας και δεν επισημαίνει στην επιστολή του την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί, κάτι που θα έδινε μεγαλύτερη βαρύτητα στις απαιτήσεις του Δήμου για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος.
            Η σημερινή Δημοτική Αρχή Αγρινίου μετράει 4 χρόνια θητείας και ήδη έχει καταγραφεί στην αυτοδιοικητική Ιστορία ως "η χειρότερη Δημοτική Αρχή που έχει περάσει ποτέ από το Αγρίνιο".
            Η Παράταξή μας συνιστά στον Δήμαρχο να μη χαίρεται με ό,τι θυμάται ή τέλος πάντων, με ό,τι του θυμίζουν...

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης
«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ - ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ