Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΕΠΑΜ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Η δοσιλογική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξόφλησε εχθές 12 Ιουνίου 2018 άλλο ένα γραμμάτιο που είχε υπογράψει με τους επικυρίαρχους ΗΠΑ, ΕΕ, Γερμανία. Ο πρωθυπουργεύων της κατεχόμενης χώρας, Αλέξης Τσίπρας, συρόμενος ως υποζύγιο από το χαλινάρι, υπέγραψε άρον – άρον μια συμφωνία που του είχαν...
υπαγορεύσει τα αφεντικά του για την αναγνώριση του γειτονικού προτεκτοράτου, γράφοντας για άλλη μια φορά στα παλιά του τα παπούτσια την δεδηλωμένη αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, όπως συνέβη και με το Δημοψήφισμα του 61,3% . Άλλο ένα προαπαιτούμενο στο σχέδιο της διάλυσης της Ελλάδας ως κυρίαρχου κράτους εκπληρώθηκε και οι επικυρίαρχοι έχουν κάθε λόγο να επιχαίρουν, να συγχαίρουν και να στεφανώνουν τους πειθήνιους υπάλληλους τους.
Παράλληλα, η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει στη Βουλή για ψήφιση και 4ο Μνημόνιο, με τη μορφή του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. Με το ένα χέρι παραδίδει  τη χώρα οριστικά στους ξένους δανειστές και  οδηγεί την κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση. Με το άλλο, ο υποτελής πρωθυπουργός  Τσίπρας,  με συμφωνία το περιεχόμενο της οποίας δεν θεώρησε διόλου απαραίτητο να δημοσιοποιήσει στον ελληνικό λαό, αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικού έθνους και μακεδονικής γλώσσας στο σλαβόφωνο λαό των Σκοπίων, παραχαράσσοντας την ελληνική ιστορία, παραχωρώντας το όνομα Μακεδονία  σε λαό που δεν του ανήκει, σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος και του ελληνικού λαού. Με αυτόν τον τρόπο νομιμοποιεί ιστορικά υπόσταση μακεδονικού κράτους στη διεθνή κοινότητα, υπονομεύοντας  το ενιαίο και αδιάσπαστο της Ελλάδας. Οδηγεί τη χώρα σε μια νέα εθνική ήττα και την παρασύρει στο κατώφλι μιας νέας εθνικής περιπέτειας.
Ως θιασώτης των ιδεοληψιών της κοσμοπολίτικης, νεοφιλελεύθερης «αριστεράς», εκτέλεσε πιστά τις εντολές των πατρώνων του που θέλουν τη διάλυση των εθνικών κρατών, την αλλοίωση των εθνών και την υποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, από την «αφήγηση» μιας ιστορίας που θα  εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.  Τώρα επιχειρούν ξεδιάντροπα και προκλητικά να εμπαίξουν τον ελληνικό λαό, εμφανίζοντας την εθνική μειοδοσία ως διπλωματική επιτυχία, που ήλθε μετά από «διαπραγματεύσεις», ενώ γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι και οι δύο πλευρές υπέγραψαν μια συμφωνία που απροκάλυπτα είχε προαποφασιστεί και υπαγορευθεί από τις  Η.Π.Α. και τη Γερμανία. Οι πανηγυρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ επομένως, είναι φυσικό επακόλουθο της ιδεολογικής τύφλωσης και του κομματικού κρετινισμού των στελεχών και των μελών του, αλλά και των θλιβερών συνεταίρων – συναυτουργών τους, των ΑΝ.ΕΛ,  που πούλησαν ανέξοδα εθνικό πατριωτισμό, για να καταλάβουν βουλευτικά έδρανα και υπουργικούς θώκους, με τον ανεκδιήγητο πολέμαρχο τους, Πάνο Καμμένο. Παριστάνουν βέβαια τους αντίθετους με τη συμφωνία, αλλά δεν αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην δοσιλογική κυβέρνηση όπου συμμετέχουν και στηρίζουν, για να μην διαταράξουν, δήθεν, την πορεία της χώρας προς την «έξοδο από τα μνημόνια» τον επερχόμενο Αύγουστο, αποδεικνύοντας  μοναδική  ικανότητα αυτοεξευτελισμού, που είναι το μόνο αναγκαίο προσόν για την συμμετοχή σ΄ αυτήν την κυβέρνηση.  
Το σκηνικό της εθνικής μειοδοσίας συμπληρώνει το υπόλοιπο μνημονιακό πολιτικό σύστημα, υποτελές και απαξιωμένο στη συνείδηση του λαού, το οποίο καιροσκοπικά και ανάλογα με τα κομματικά του συμφέροντα, είτε χαρακτηρίζει υποκριτικά την συμφωνία ως «κακή» (Ν.Δ.),  είτε διατηρεί δήθεν «επιφυλάξεις» (Κίνημα Αλλαγής), είτε συμφωνεί επί της ουσίας χωρίς να το λέει καθαρά (Ποτάμι), είτε κραυγάζει ασυναρτησίες (Λεβέντης). Σε κάθε περίπτωση, όλοι αυτοί αντιμετωπίζουν το εθνικό ζήτημα σαν διαφορά μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας, αρνούμενοι να δεχθούν τη σχέση μεταξύ των εθνικών ζητημάτων και της παράδοσης Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας στους ξένους, τους  δανειστές, τις εντολές των οποίων το πολιτικό σύστημα είναι πρόθυμο να  εφαρμόσει  και δεν έχει καμία πρόθεση να αμφισβητήσει.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καταγγέλλει ανεπιφύλακτα τον δοσίλογο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνησή του και θεωρεί κατάπτυστη τη συμφωνία του με τον επίσης υπάλληλο ΗΠΑ – Γερμανίας, πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, για την αναγνώριση κράτους με το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ως πράξη εθνικής μειοδοσίας. Πέραν τούτων, διότι δημιουργείται  ακόμη ένα νέο πεδίο αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας και  θέτει αφενός μεν τα θεμέλια για τον διαμελισμό της χώρας και αφετέρου διευκολύνει τη συνέχιση της πολιτικής μεταβολής των συνόρων και της αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων, που άρχισε με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, για να εξυπηρετηθούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των Η.Π.Α. και της Γερμανίας, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, σε βάρος της ειρηνικής συνύπαρξης, της ανεξαρτησίας και της ευημερίας των λαών των Βαλκανίων.  
Το Ε.ΠΑ.Μ. επισημαίνει  ότι αυτή η πράξη εθνικής μειοδοσίας, σηματοδοτεί ότι η υπό ξένη κατοχή χώρα μας, με καταλυμένο Σύνταγμα, διοικούμενη από αχυρανθρώπους των τραπεζών που εκτελούν εντολές των ΗΠΑ – ΕΕ – Γερμανίας, μετατρέπεται σε χώρα προτεκτοράτο, συρόμενη από το άρμα των επικυρίαρχων με το προσωπείο των δανειστών,  χωρίς  καμιά ελπίδα επιβίωσης ως έθνος και ως πολιτεία.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι χωρίς λεύτερη πατρίδα, δεν υπάρχουν ούτε εργασιακά, ούτε πολιτικά, ούτε ανθρώπινα δικαιώματα και  η πατρίδα σώζεται μόνο όταν ο λαός αποφασίσει να την υπερασπιστεί με αγώνες, χωρίς να υπολογίζει το τίμημα. Παράδειγμα αποτελεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 23ης Ιουλίου 1943 κατά τη ναζιστική κατοχή, όταν σύσσωμη η αγωνιζόμενη Αθήνα αντιστάθηκε στην προσπάθεια επέκτασης της φασιστικής Βουλγαρίας σε ολόκληρη τη Μακεδονία.
   Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλους τους Έλληνες Δημοκράτες Πατριώτες να αντιληφθούν τις συνέπειες των σχεδίων που εξυφαίνονται σε βάρος της χώρας μας και να συνειδητοποιήσουν ότι η αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, του Δημοκρατικού πολιτεύματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας, είναι πρωταρχικό καθήκον κάθε ελεύθερου ανθρώπου απέναντι στα παιδιά του, απέναντι στις επερχόμενες γενεές. Είναι καθήκον απέναντι στην πατρίδα! Είναι καθήκον όλων μας!

Αθήνα 13 Ιουνίου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ