Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ψαριανός: Το θράσος ενός καθεστωτικού σκουληκιού…

Η δωσίλογη αλητεία δεν έχει όρια στα τεχνάσματα της ΑΠΑΤΗΣ…
Ο Ψαριανός αποτελεί ένα από τα πιο αυθάδη και νοσηρά παράσιτα της καθεστωτικής αλητείας… 
Το σκουληκίσιο στριφογύρισμά του γύρω από την οικονομική εξουσία των «νταβάδων» και των εκλεκτών τους πολιτικών, αυτών της «κεντροαριστεράς» του 4ου Ράιχ, είναι παροιμιώδες…

Πάντα σφουγγάριζε τους κώλους της δωσίλογης κυβερνητικής «συμμορίας», του Βενιζέλου και του mega… 

Και όμως! Αυτό το χαμερπές ανδρείκελο του ευρω-φασισμού, ο χυδαίος κόλακας της βενιζελικής «Ελιάς» και το φαιό ΚΙΤΣ του δωσιλογισμού, έρχεται τώρα να μας δηλώσει, προφανώς για να προβάλλει, …εντυπωσιακά την ανυπαρξία του, ότι αποτελούν «παρένθεση» τα πενήντα του χρόνια στην αριστερά!!! 

Το θράσος της δωσίλογης αλητείας, αλλά και της αβυσσαλέας ηλιθιότητας δεν έχει όρια. Ο απωθητικός γλείφτης των πισινών των κατοχικών κυβερνήσεων της πρώτης μνημονιακής περιόδου μας δουλεύει ασύστολα… 

Το ενεργό ανδρείκελο των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, μας λέει ότι φεύγει από την αριστερά!!! 

Αριστερός και ανδρείκελο, όμως, είναι ασυμβίβαστα. Ούτε αυτό το αντιλαμβάνεται αυτός ο πολιτικάντης της αθλιότητας και ελεεινότητας. 

Πάντα στο χώρο των καθεστωτικών σκουπιδιών ήταν… 

Στο χώρο που δηλώνει τώρα (που οι «αριστερές μεταμφιέσεις έχουν χάσει την ανταλλακτική τους αξία) ότι θα ενταχθεί… 

Η παρακάτω, παλιά φωτογραφία καταγράφει με ακρίβεια το χώρο που πάντα ήταν ο Ψαριανός… 

Η φωτογραφία είναι από το άρθρο: 
Ο «πολιτισμός» της κτηνωδίας και της χυδαίας ευχαρίστησης… 
Θα το βρείτε εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ