Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Classic Marathon 2018: Τα ιστορικότερα αυτοκίνητα του κόσμου περνούν από την Τριχωνίδα την Τρίτη 12/6

H Βρετανική «HERO» – Historic Endurance Rally Organization» διεξάγει στην Ελλάδα το Ράλλυ «28th CLASSIC MARATHON». 
Η «ΗΕRΟ» είναι από τους σημαντικούς διοργανωτές στον χώρο του Ιστορικού Αυτοκινήτου στην Ευρώπη και στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται τα γνωστά Ράλλυ: «RAC 1000 MIle Trial», «RAC Rally of the Tests», «LeJog», «London to Lisbon», κλπ.
Τα 70 πληρώματα που συμμετέχουν θα εκκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή 10/6/18 στις 10:00 από τον χώρο εκκίνησης του Κλασσικού Μαραθωνίου στον Μαραθώνα και μετά από 2.700 περίπου χλμ. στην Κεντρική Ελλάδα και Πελοπόννησο θα τερματίσουν στην Βούλα το Σάββατο 16/6/18.
Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδρομή του ράλι περνά και από την λίμνη Τριχωνίδα και περίπου 70 από τα ιστορικότερα και ομορφότερα αυτοκίνητα του κόσμου όπως η JAGUAR XK120 OTS, TRIUMPH TR3A, PORSCHE 356, LANCIA AURELIA B20S, MG B, LOTUS ELAN, SUNBEAM TIGER και πολλά ακόμη θα βρίσκονται στην Δογρή στις 12 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, με βάση τον σχετικό προγραμματισμό των διοργανωτών.
Οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν σε πολλές δοκιμασίες ακριβείας (regularity) αλλά και σε μία ως δύο «υπερ-ειδικές» κάθε μέρα σε ειδικούς χώρους.
Με πληροφορίες από: Agriniopress.gr,    από το www.autoliveris.gr
Περισσότερες λεπτομέρειες και στον σύνδεσμο https://heroevents.eu/event-schedule/classic-marathon-2018/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ