Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Νομαρχιακή Αιτωλ/νίας ΚΙΝΑΛ: «Zητούμε τη δίκαιη τιμωρία των ενόχων»

Πριν λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε η υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό και οι υπεύθυνοι, μεταξύ των οποίων και τέως Δήμαρχος Μεσολογγίου, καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση. 
Σήμερα, κάποιοι, μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, περιλαμβάνονται εν ενεργεία αιρετοί που κατέχουν σημαντικές θέσεις στο Δήμου Μεσολογγίου, συνέστησαν 23μελή εγκληματική οργάνωση και βρήκαν άλλον τρόπο για να «βοηθήσουν» αλλοδαπούς εκδίδοντάς τους.... παράνομες άδειες διαμονής. Μόνον που, και σε αυτή την περίπτωση, η «βοήθεια» κόστιζε ακριβά και τα χρηματικά ποσά ήταν μεγάλα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. 
Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις, που δυσφημούν την περιοχή και μπορεί να απομακρύνουν τους πολίτες από τα κοινά και την πολιτική και ζητούμε τη δίκαιη τιμωρία των ενόχων. 
Ωστόσο, μετά την προχθεσινή ασαφή συμφωνία της Ε.Ε. για την επιστροφή προσφύγων στη χώρα μας, ως χώρας πρώτης υποδοχής, ας σκεφθούμε πόσο απέχει από τις παραπάνω καταδικαστέες πράξεις η εμπορευματοποίηση και η εκμετάλλευση των προσφύγων που γίνεται από την πλευρά της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών, προκειμένου αυτή να «κερδίσει» τη χρονική μετάθεση της μείωσης των συντάξεων και τη διατήρηση χαμηλότερου ΦΠΑ σε 5 νησιά, γεμίζοντας εθελοντικά κλειστά hot-spots που κάποτε θα καταργούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ