Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Αιχμηρή απάντηση του προέδρου του Δ.Σ. Ναυπακτίας στον Μπουλέ

Εξακολουθεί να βάζει τρικλοποδιές ο κ. Μπουλές
Από την προηγούμενη Παρασκευή δόθηκε στην δημοσιότητα η πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους, για την σημερινή συνεδρίαση του δ.σ., χωρίς να εκφραστεί αντίρρηση ή δυσφορία από κανένα σύμβουλο για την...ώρα και την ημέρα της πρόσκλησης, ενώ στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν σημαντικότατα θέματα. Αυτά ήταν η διοργάνωση των παζαριών, που συζητείται για πρώτη φορά έγκαιρα, τρεις μήνες νωρίτερα και η διοργάνωση της τουριστικής έκθεσης στις αρχές του Οκτωβρίου (στον ίδιο χώρο). Ο στόχος της δημοτικής αρχής, προφανής. Η αναβάθμιση όλης της διοργάνωσης. Για την προετοιμασία όλων των παραπάνω ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλος και ο αντιδήμαρχος Γ. Σύψας, χθες συναντήθηκαν στην Αθήνα με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά και έφερναν πολύ καλά νέα για την πόλη μας.

Όλα θα συζητιούνταν στο δημοτικό συμβούλιο, σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 2.00 μμ, για να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις, για την πόλη μας. Με 10 λεπτά καθυστέρηση έφθασαν στον χώρο ο κ. Μπουλές και η κ. Ζιαμπάρα. Δεν κοίταξαν καθόλου προς την μεριά του ΞΕΝΙΑ που επιτέλους είναι κλειστό, προστατευμένο, με νέα παράθυρα και πόρτες, κρυφοκοίταξαν προς την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μέτρησαν τα κουκιά, είδαν ότι είχαν καθυστερήσει να προσέλθουν και δύο σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αποχώρησαν για να μην υπάρξει απαρτία και να αναβληθεί η συνεδρίαση.

Προτίμησαν να βάλουν άλλη μια τρικλοποδιά, πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα, μήπως και καταφέρουν να μπλοκάρουν τις διαδικασίες. Μετά από λίγες ώρες έβγαλαν και ανακοίνωση καταγγέλοντας ότι δήθεν το δ.σ. συνεδριάζει ακατάλληλες ώρες και γι’ αυτό υποβαθμίζεται. Τι να πει κανείς. Η στάση τους θυμίζει τον οδηγό που προκαλεί τροχαίο ατύχημα για να καταγγείλει τον οδηγό του ασθενοφόρου.

Ειδικά από τον κ. Μπουλέ που έχει διατελέσει δήμαρχος Ναυπακτίας, κανείς Ναυπάκτιος δεν περίμενε να έχει τέτοια στάση. Δεν είναι δυνατόν να πυροβολεί την πλειοψηφία του δ.σ. με προφανή στόχο να σκοτώσει το μέλλον της πόλης. 

 Πρόεδρος του δ.σ. Ναυπακτίας, Γ. Σιαμαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ