Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ο Σοφοκλής Θαυμαστός μαζί με τους «Ονειροβάτες» στη σκηνή του δημοτικού κινηματοθεάτρου «Ελληνίς» στο Αγρίνιο

SOPHOKLES  THAUMASTOS & THE DREAM WALKERS
«Ιστορίες Μαγικές»
Συναυλία για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού
«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Θερινός Κινηματογράφος  «Ελληνίς» Πέμπτη 07-07-2016
Ένα ταξίδι προς το φως ντύθηκε με παραμύθια, για να διώξει μια για πάντα το σκοτάδι μακριά… Κι ένας Σχοινοβάτης που ταξιδεύει σε ιπτάμενα χαλιά ανά την Ελλάδα για να παράξει χαμόγελα στα μάτια των παιδιών…
Ο Σοφοκλής Θαυμαστός θα βρεθεί μαζί με τους «Ονειροβάτες»  στη σκηνή του δημοτικού κινηματοθεάτρου  «Ελληνίς» στο Αγρίνιο  στις 07-07, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και το Χαμόγελο του Παιδιού, για μια ροκ μουσική παράσταση- παρουσίαση του «παραμυθοδίσκου» του Ιστορίες Μαγικές με θέμα την παιδική κακοποίηση… 
Φήμες λένε πως νεράιδες θα πετούν στο χώρο, μια Απρόσμενη Ερωμένη θα μοιράζει αλήθειες και ο Σχοινοβάτης θα επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε γυρίζοντας το χρόνο στο χθες με ένα καλύτερο μετά καλώντας παιδιά και κυρίως γονείς σε μια βραδιά που όλοι μαζί θα αναζητήσουμε τον τρόπο που «αλλάζει» ο κόσμος των παιδιών.. 
Τα Μυστικά του Δρόμου σαν συλλέξεις, θα γεμίσεις Ιστορίες Μαγικές και για μια Απρόσμενη Ερωμένη θα αντέξεις τη Βροχή να καθαρίζει τις Αλήθειες, γιατί Στου Απείρου τις Σχισμές μένουν μόνο οι Στιγμές σου… Κι ένας Σχοινοβάτης με το χαμόγελό του, μέσα από Όνειρα Υγρά θα νικήσει το Θυμό και τη Θλίψη των Μεθυσμένων Εμμονών που η κοινωνία επιβάλλει για την Αγάπη.
Θα τον βρεις να τραγουδάει Χάλια για ένα κόσμο που τα παιδιά χαμογελούν στον Ήλιο, τον Ουρανό, τα Δέντρα και τη Θάλασσα… Για την Αγάπη, μ’ ακούς; Για την Αγάπη. Η Νέα Εποχή ξεκίνησε…
Τη συναυλία θα ανοίξει η μαθητική μπάντα «Χαμένοι Ποιητές» ενώ αμέσως μετά ο Σχοινοβάτης θα συζητήσει επί σκηνής με τον γνωστό «μάγο» του λόγου της ψυχής Δημήτρη Σπαθούλα το θέμα της παιδικής κακοποίησης..
Την παράσταση θα παρουσιάσει η «βασίλισσα του παραμυθιού» ηθοποιός Αθηνά Ζώτου.Αντίτυπα του έργου θα είναι διαθέσιμα καθόλη την διάρκεια της παρουσίασης, ενώ ποσοστό των πωλήσεων θα δοθεί στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» που συμμετέχει στην εκδήλωση!

Γιατί η Αγάπη είναι παντού..!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη..

21:30 «Χαμένοι Ποιητές» μαθητική μπάντα
22:10 Συζήτηση με τον ψυχολόγο Δημήτρη Σπαθούλα
22:30 SophoklesThaumastos&TheDreamWalkers

ΧαμένοιΠοιητές:
Κώστας Χρήστου : φωνή
Δημήτρης Κορακοβούνης: φωνή, κιθάρα
Κωνσταντίνα Υφαντή : φωνή
Γιώργος Τσαμαδιάς: κιθάρα
Πάνος Καραγιώργος: ούτι
Αλέξης Δημητρίου: κρουστά

SophoklesThaumastos&TheDreamWalkers
ΣοφοκλήςΘαυμαστός: φωνή
Άντια Λοτσάρη : φωνή
Θοδωρής Χριστοδούλου : τύμπανα
Αλέξης Λεβεντέρης: μπάσο
Αποστόλης Λυμπερόπουλος: κιθάρα
Χάρης Μπότσης : πλήκτρα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ