Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πέντε εργαζόμενοι στην Κλόκοβα υπέστησαν ηλεκτροπληξία

Εργατικό ατύχημα στο εργοτάξιο της Ιονίας Οδού στη θέση «Καλαμάκι» στη σήραγγα της Κλόκοβας σημειώθηκε στις 12.00 καθώς πέντε εργαζόμενοι υπέστησαν... ελαφρύ τραυματισμό από ηλεκτροπληξία.
Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε όταν χειριστής γερανού με «παπαγαλάκι», κρατώντας το τηλεχειριστήριο και δίνοντας «εντολή» προς το μηχάνημα , ένα από τα μεταλλικά καλούπια που μετέφερε ήρθε σε επαφή με ηλετροφόρο καλώδιο της ΔΕΗ , με αποτέλεσμα το ρεύμα να διαπεράσει τον 34χρονο άνδρα, που υπέστη ηλεκτροπληξία η οποία μεταδόθηκε και σε τέσσερις άλλους εργαζόμενους που έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Οι υπόλοιποι τέσσερις, ένας 28χρονος, ένας 47χρονος και δύο 55χρονοι, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και ο 34χρονος που υπέστη αρχικά την ηλεκτροπληξία, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Το ευτύχημα είναι πως όλοι τους είναι πλέον καλά στην υγεία τους ενώ ενεργείται η προβλεπόμενη έρευνα για το συμβάν από το Α.Τ. Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ