Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΔΣΕ

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
          Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες του Νομού μας να συμμετέχουν για να γνωρίσουμε την πραγματική ιστορία των...
αγώνων του λαού μας. Την ιστορία που είτε την κρύβουν είτε τη διαστρεβλώνουν, επειδή ξέρουν καλά ότι o αγώνας του ΔΣΕ αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον εικοστό αιώνα.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
·               Το Σάββατο 16 Ιούλη & ώρα 20:30, στην Κεντρική Πλατεία της Αμφιλοχίας η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τη Μάχη της Αμφιλοχίας που έδωσε η 2η Μεραρχία του ΔΣΕ, 1 Ιούλη του 1948. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ & κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
     Την Παρασκευή 15 Ιούλη & Σάββατο 17 Ιούλη (20:00-22:00) θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στο ΔΣΕ, τη 2η Μεραρχία και τη Μάχη της Αμφιλοχίας, στην Κεντρική Πλατεία της Αμφιλοχίας.
     Αναχώρηση λεωφορείου από το Αγρίνιο, Σάββατο, ώρα 19:00 από το παλιό σταθμό των τραίνων.

Σάββατο 23 Ιούλη
·             Η ΚΟΒ Φυτειών, ώρα 20:00, διοργανώνει περιοδεία στην περιοχή, με επικεφαλής την Κωνσταντακοπούλου Ειρήνη μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

·             Η ΚΟΒ Θέρμου & η ΚΟΒ Τριχωνίδας, ώρα 20:00, στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου, διοργανώνουν εκδήλωση για τη Μάχη της Προστοβάς που έδωσε ο ΔΣΕ, 24 Δεκέμβρη του 1947. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ποσοτίδης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνίας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ