Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Με ίδια έσοδα του Δήμου το έργο «Ασφαλτοστρώσεις - Συντηρήσεις- Αναπλάσεις- Ηλεκτροφωτισμός οδών Πόλης Αγρινίου».
«Πρώτη» από τον Αγ. Κωνσταντίνο.
Γιώργος Παπαναστασίου: Ο Δήμος ανταποδίδει στους δημότες τους κόπους τους.
Από τον Αγ. Κωνσταντίνο, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2016, η πρώτη φάση των παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει και υλοποιεί με ίδια έσοδα, ο Δήμος Αγρινίου, σε κομβικά σημεία της πόλης, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις - Συντηρήσεις- Αναπλάσεις- Ηλεκτροφωτισμός οδών Πόλης Αγρινίου».

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.034.000 ευρώ και το εκτελεί ο Δήμος Αγρινίου από κοινού με την ΔΕΥΑΑ μετά από προγραμματική σύμβαση. 

Ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου, τονίζει ότι ο Δήμος, και με τον τρόπο αυτό, ανταποδίδει στους δημότες τους κόπους τους. Μέσα από το συγκεκριμένο έργο ξεκινά ένα πρόγραμμα ευρύτατων παρεμβάσεων που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Παρεμβάσεις που θα εξελίσσονται, στοχευμένα, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

« Η αρχή έγινε από τον Άγιο Κωνσταντίνο με φρεζαρίσματα στην κεντρική οδό και θα επεκταθούμε και στο κέντρο της πόλης, όπως επίσης και σε διάφορες άλλες περιοχές. Η δεύτερη φάση είναι οι ασφαλτοστρώσεις. Υπάρχουν αρκετά σημεία που έχουν πρόβλημα ως προς την ποιότητα του οδοστρώματος, εκεί, προσπαθούμε να κάνουμε τις παρεμβάσεις που πρέπει, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν», σημείωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου σε δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε..

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση των έργων θα εξελιχθεί από το Σάββατο 09-07-2016 έως και την Τρίτη 12-07-2016 και περιλαμβάνει εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα:

1. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Χαρ. Τρικούπη από το ύψος της οδού Παναγοπούλου (Alpha Bank) έως το ύψος της οδού Μακρή (Τράπεζα Αττικής) και στην διασταύρωση των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μακρή.

2. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Π. Σούλου από το ύψος της οδού Παναγοπούλου έως το ύψος της οδού Μακρή.

3. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Αγ. Κων/νου στο ΤΚ Αγ. Κων/νου από το ύψος της οδού Δαβάκη (50,00 μ πριν την διασταύρωση των οδών Αγ. Κων/νου και Εθνικής Αντιστάσεως) έως το ύψος της οδού Υψηλάντη.

4. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση στην διασταύρωση των οδών Μακρή και Γοργοποτάμου (Αγ. Τριάδα).

Οι εργασίες φρεζαρίσματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή και αυτές της ασφαλτόστρωσης τη Δευτέρα και την Τρίτη. 

Πριν και κατά την διάρκεια των εργασιών με ευθύνη του Αναδόχου θα τοποθετηθεί εργοταξιακή σήμανση.

Μία τουλάχιστον ημέρα πριν τις εργασίες θα τοποθετηθούν φυλλάδια για την ενημέρωση των κατοίκων και προκειμένου να μην υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα που θα εμποδίζουν τις εργασίες.

Ο Δήμος Αγρινίου παρακαλεί τους/τις Δημότες να συνδράμουν, αναλόγως, στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ