Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Προς κάθε αρμόδιο:
Πρωτεύουσα της Αιτωλ/νίας είναι το Μεσολόγγι!
ΔΗΛΩΣΗ
Αξιότιμοι κκ
Υπουργοί, κυβερνητικά στελέχη, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, ιεραρχική πυραμίδα της Δημόσιας Διοίκησης.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, για μια ακόμα φορά, διαπιστώνεται μια...
μεθοδευμένη και υπογείως συντονισμένη πρακτική αναφορικά με την αποψίλωση των Διοικητικών και Υπηρεσιακών Δομών που εδρεύουν στο Μεσολόγγι. Η υπόθεση του Υποθηκοφυλακείου, με την πιθανή μεταφορά του στο Αγρίνιο, η επαπειλούμενη μεταφορά προσωπικού του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο, που θα οδηγήσει στον “ξαφνικό θάνατο” της υπηρεσίας που εδρεύει στο Μεσολόγγι, δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν αρμόδιο.
Επειδή ενδεχομένως, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλα πλήγματα, επιθυμώ να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση: Πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας είναι το Μεσολόγγι!
Αυτά είχα να δηλώσω και αμαρτίαν ουκ έχω…   

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημ. Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ