Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Τους πιλότους του πυροσβεστικού αεροσκάφους Bombardier (πρώην Canadair) CL-215 το οποίο υποχρεώθηκε να εκτελέσει αναγκαστική προσγείωση κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης...
δασικής πυρκαγιάς στη Νεάπολη Λακωνίας, τον Ιούλιο του 2015, και τους πυροσβέστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Κάτω Χρυσοβίτσας Θέρμου, τον Αύγουστο του 2014, θα τιμήσει ο Δήμος Αγρινίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα επί της οδού Αναστασιάδη 1 (πρώην Τράπεζα Ελλάδος).
Πρόκειται για τους Αγρινιώτες Λύτρα Χρήστο, σμηναγό, κυβερνήτη του αεροσκάφους, Τσάμη Παναγιώτη, σμηναγό, συγκυβερνήτη, και τους αρχιπυροσβέστες Μαμασούλα Κων/νο και Χατζή Παναγιώτη.
Στην εκδήλωση, στην οποία θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου και ομιλία ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Γκρίζης, ενώ θα παραστούν εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ