Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Έφυγε ο Παναγιώτης Δελημήτσος

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας και τ. υπουργός Παναγιώτης Δελημήτσος, πέθανε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής εισήχθη σε νοσοκομείο με... ανεύρυσμα και προ ολίγου έγινε γνωστός ο αιφνίδιος θάνατος του.
Ο Παναγιώτης Δελημήτσος, καταγόμενος από την Μακρυνεία, εξελέγη βουλευτής Αιτωλ/νίας με τη ΝΔ το 1989, το 1990 μέχρι το 1993 και διατέλεσε υφυπουργός Οικονομικών και Μεταφορών επί κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, ενώ πολιτεύονταν από το 1974. Διακρίθηκε δε για την σεμνότητα του ενώ επί δικτατορίας διώχθηκε, εξορίστηκε και βρέθηκε συγκρατούμενος του Μίκη Θεοδωράκη.
Η πλέον πρόσφατη δημοσιά θέση που κατείχε ήταν αυτή του προέδρου του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, ενώ είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το 2012 όταν ήταν ένας εκ των δεκάδων πρώην βουλευτών που διεκδικούσαν αναδρομικά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ