Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Ένταση και κατάληψη στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου - ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ (φωτο)

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου είχαν προαναγγείλει ότι στην γενική τους συνέλευση αν δεν έχει αποχωρήσει από διοικητής ο κ.Κυριακόπουλος θα την πραγματοποιήσουν στο γραφείο του. Πράγματι...σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν την συνέλευση τους στο γραφείο του διοικητή αναρτώντας πανό με τα συνθήματα ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
Ζήτησαν από τον κ. Κυριακόπουλο να αποχωρήσει από το γραφείο αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και συνέχισε καθ όλη την συνέλευση να είναι παρών.Eνταση δημιουργήθηκε μεταξύ των εργαζομένων και των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης του νοσοκομείου όταν οι πρώτοι ζήτησαν την αποχώρηση τους από το γραφείο μιας και ο ρόλος τους είναι να προσέχουν το νοσοκομείο και όχι τον διοικητή.
Επίσης οι εργαζόμενοι ζήτησαν από εργαζόμενη του νοσοκομείου η οποία εκείνη την ώρα έφτιαχνε το πρόγραμμα μαζί με τον διοικητή να αποχωρήσει και η ίδια.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Τουμαράς ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις για θέματα του νοσοκομείου και στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ