Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αλ. Τσίπρας: «Παραπλανήσατε το λαό»

Για απόκρυψη προθέσεων και παραπλάνηση του ελληνικού λαού κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Έκανε επίσης λόγο για επίθεση στη δημόσια περιουσία και για αγγελτήριο πωλήσεων.
«Κρύψατε τις πραγματικές σας προθέσεις και παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό....
Η επαναδιαπραγμάτευση μάς τελείωσε το βράδυ της 17ης Ιουλίου. Όποιος πίστεψε σε αυτή, την πάτησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα έχει την ίδια τύχη με τις προηγούμενες, καθώς οι αντοχές του ελληνικού λαού εξαντλείται ενώ χαρακτήρισε τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ως συνέχεια της κυβέρνησης του κ. Παπαδήμου.
Στη συνέχεια, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επί 2,5 μήνες διεκδικούσε την εξουσία και συκοφαντούσε διαρκώς το ΣΥΡΙΖΑ με σημαία την κιινδυνολογία.
Ο δρόμος της μη διαπραγμάτευσης και της επιτάχυνσης του Μνημονίου, πρόσθεσε, είναι αυτός που θα μας βγάλει από την ευρωζώνη.
Τώρα δεν είστε αντιμέτωποι με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά με τη δυστυχία που προκαλεί η μνημονιακή πολιτική, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας.
Μιλώντας για την τρόικα, είπε ότι οι επικεφαλής της δεν έχουν ιδέα ακόμα και για το μέσο μισθό στην Ελλάδα.
Για τις ιδιωτικοποιήσεις δήλωσε ότι δεν μπορούν να βγάλουν μια χώρα από την οικονομική κρίση. Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι όρος σωτηρίας της οικονομίας αλλά όρος της λεηλασίας, συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ συμφωνούν με τη σκληρή νεοφίλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι στις προγραμματικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά υπήρχαν σημαντικές παραλείψεις όπως το «φιάσκο» της Συνόδου Κορυφής της 29ης Ιουνίου. Καμία αναφορά δεν έγινε ακόμα για τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, αλλά και για την μετενέργεια, για το αφορολόγητο, για την εξεταστική επιτροπή σχετικά με το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, πρόσθεσε.
Τέλος υπογράμμισε ότι ο ΣΥΙΖΑ προετοιμάζεται να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου ωστόσο μέχρι τότε θα συνεχίσοει την αντιπολίτευση.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ