Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Για να μην δημιουργούνται φρούδες ελπίδες για την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθήνας

Για να μην δημιουργούνται αυταπάτες για την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθήνας που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ, να βάλουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. 

Αναλυτικά για την απόφαση γράφει η προηγούμενη ανάρτησή μας. Να προσθέσουμε κάποια πράγματα για να μην δημιουργούνται φρούδες ελπίδες. Επικεντρωνόμαστε στο αν και κατά πόσο η απόφαση αυτή είναι εκτελεστεί απ’ την Ελληνική Κυβέρνηση.
Ξεκινάμε απ’ τα βασικά. Πέρσι, τέτοιο καιρό περίπου το Συμβούλιο της Επικρατείας, έκρινε Συνταγματικό το Μνημόνιο, άρα και τα μέτρα που το συνοδεύουν. Η σημερινή απόφαση του Ειρηνοδικείου έρχεται σε ......
κατάφωρη αντίθεση με την απόφαση του ΣτΕ. Η επόμενη αντίδραση της κυβέρνησης θα είναι να προσφύγει στο Εφετείο. 
Οταν πια η υπόθεση φτάσει στον Αρειο Πάγο, κάτι που θα γίνει σε μερικά χρόνια και αν απ’ τον Αρειο Πάγο έχουμε απόφαση αντίθετη απ’ αυτή που είχε λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας και ασπαστεί τις απόψεις του Ειρηνοδικείου Αθήνας τότε η υπόθεση θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στις δικαστικές καλένδες. Θα υπάρξει κυβερνητική προσφυγή στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο και μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση… ποιος ζει και ποιος πεθαίνει ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ