Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ

Είναι απαράδεκτη η απόφαση της πλειοψηφίας του ΠΥΣΠΕ Αιτ/νιας σύμφωνα με την οποία δεν έγινε δεκτή καμία αίτηση για βελτίωση θέσης των αναπληρωτών που προσλήφθηκαν κατά την Α φάση. H ΔΠΕ Αιτωλοακαρνανίας υιοθετώντας πιστά την πολιτική η οποία εφαρμόζεται από τη σημερινή κυβέρνηση κατακερματίζει το ελάχιστο δικαίωμα του.....
αναπληρωτή συντελώντας στη διάλυση των εργασιακών του σχέσεων.
           Το καθεστώς αδιοριστίας, η συγχώνευση των τμημάτων, η κάλυψη των κενών στα μέσα της σχολικής χρονιάς προβλήματα που ταλανίζουν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς εντείνονται ακόμη περισσότερο και ειδικά σήμερα που η λαϊκή οικογένεια υφίσταται τις συνέπειες της αντεργατικής πολιτικής που ακολουθείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
      Η στέρηση του ελάχιστου δικαιώματος για βελτίωση θέσης του αναπληρωτή έρχεται να προστεθεί σαν κερασάκι στην τούρτα. Η βαρβαρότητα των ελαστικών σχέσεων εργασίας που βιώνουν οι αναπληρωτές δε μας αφήνει αμέτοχους. Παλεύουμε προκειμένου να μπει ένα τέρμα στην αδιοριστία εκπαιδευτικών και να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης των αναπληρωτών.

   ➢    Εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών (12μηνες συμβάσεις εργασίας, εξίσωση αδειών, μέτρα στήριξης τους για στέγαση, σίτιση, έκπτωση  50% στα ΜΜΜ). Επίδομα ανεργίας και πλήρη υγειονομική κάλυψη για όλο το διάστημα της ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
   ➢    Πρόσληψη αναπληρωτών σε ΟΛΑ τα κενά σε μία φάση, ώστε να είναι όλοι στα σχολεία την 1η Σεπτεμβρίου. Τοποθέτηση όλων των εκπαιδευτικών με διαφανή και αντικειμενική διαδικασία. Δυνατότητα αμοιβαίας μετάθεσης και στους αναπληρωτές, καθώς και δυνατότητα μετακίνησης για σοβαρούς λόγους υγείας.


ΑΓΡΙΝΙΟ 17/10/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ