Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Κάλεσμα για παρουσία όλων στα Ειρηνοδικεία – Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Η επίθεση κατά της περιουσίας του λαού μας συνεχίζεται την Τετάρτη, στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Η Κυβέρνηση των Δανειστών και των Πλειστηριασμών, βρίσκεται σε τακτική υποχώρηση. Έπειτα από τις αρχικές ανακοινώσεις του Σεπτεμβρίου για την άμεση έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ακολουθεί η σιωπηλή παράταση τους από μήνα σε μήνα.
Η πίεση του κινήματος στους ίδιους τους συμβολαιογράφους, φέρνει... ανατροπές στις αποφάσεις των ΔΣ των Συλλόγων τους, όπου λαμβάνονται αποφάσεις ακόμα και για ολική αποχή από τους πλειστηριασμούς, όπως αποφάσισε την 1/10 σε έκτακτη συνέλευση τους ο Σύλλογος της Θεσσαλονίκης και αναμένουμε την απόφαση του Συλλόγου Εφετείου Δυτικής Ελλάδος.

Υπάρχουν ακόμα και σκέψεις από τη κυβέρνηση για την νομοθέτηση της υποχρεωτικής συμμετοχής των συμβολαιογράφων στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αποφασισμένη αποχή, υπάρχει πάντα η περίπτωση με ατομική πρωτοβουλία κάθε συμβολαιογράφου να δοθεί άδεια από το Σύλλογο του να εκτελέσει κάποιο πλειστηριασμό.

Η δική μας παρουσία στα ειρηνοδικεία είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκποιηθεί η ιδιωτική μας περιουσία για ένα παράνομο και απεχθές χρέος.

Ότι θα μπορέσουν να επιβάλλουν το άδικο στο δίκαιο.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

Να γίνει αλήθεια το σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’

Θέλει Αρετή και Τόλμη , Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα
για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ

Και αυτή τη Τετάρτη 11/10/2017 στις 3.30 
ΟΛΟΙ σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας

Προγραμματισμένοι είναι 196 πλειστηριασμοί πανελλαδικά, 53 από αυτούς αφορούν περιουσίες στην Αττική, 34 στην Θεσσαλονίκη,19 στην περιοχή της Αθήνας.

Την Τετάρτη 11/10/2017 σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας και για τον Νομό μας στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου.

Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων
του ΕΠΑΜ

Αγρίνιο, 10 Οκτωβρίου 2017

Τ.Ε. Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ