Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΑΜ: ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ 6ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (27-10-2017)

Την νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 6ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία. 
Στην ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει... ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του ΕΠΑΜ, που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
Παράλληλα η ηγεσία του ΕΠΑΜ και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους. 
Το 6ο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε από 20 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου 2017.
Συγκεκριμένα το κείμενο της ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ είναι:

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
Λαμβάνει υπ’ όψιν:
Α. Τις διατάξεις του ελληνικού συντάγματος του 1975, ως ισχύει και ειδικότερα:
τις διατάξεις των άρθρων (1), 110 (παράγραφος 3), 50 και 120 (παράγραφος 3 και 4), με τις οποίες κατοχυρώνεται η δημοκρατική αρχή τις διατάξεις του άρθρου 1 (παράγραφος 2 και 3), με τις οποίες κατοχυρώνεται η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, αλλά και των άρθρων 151 (παράγραφος 3) περί εκλογικού δικαιώματος, 52, που εγγυάται την ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, και 29, περί αναγνώρισης των πολικών κομμάτων.
Β. Τις συνταγματικές διατάξεις με τις οποίες ως πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας τίθεται ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου (2 παράγραφος 1) και η κατοχύρωση του κοινωνικού κράτους δικαίου (25 παράγραφος 1)

ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ
Οι ανωτέρω συνταγματικές διατάξεις, -όπως άλλωστε και το σύνολο των συνταγματικών διατάξεων με τις οποίες κατοχυρώνονται ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και συνταγματικές ελευθερίες-, από το έτος 2010 και εντεύθεν καταπατώνται συνεχώς και αδιαλείπτως από τα όργανα που είναι επιφορτισμένα για την τήρησή τους,
Ότι, ειδικότερα, οι βουλευτές, υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες των κομμάτων που αναδείχθηκαν στην εξουσία από το εκλογικό σώμα την τελευταία εξαετία συστηματικά εξαπάτησαν αυτό, καθόσον όχι μόνο δεν τήρησαν τα προεκλογικά τους προγράμματα βάση των οποίων και εκλέχθησαν, αλλά σφετεριζόμενα την ιδιότητά τους ως οργάνων του Ελληνικού Κράτους, προέβησαν σε επικύρωση και υπογραφή δανειακών συμβάσεων αποικιακού τύπου, εμπλέκοντας αυτό σε καθεστώς οικονομικής, πολιτικής και νομικής κατοχής, ενώ, αγνοώντας την λαϊκή ετυμηγορία που προηγήθηκε με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, με το νόμο 4336/ 2015 κατέλυσαν την λαϊκή κυριαρχία δεδομένου ότι ρητώς το νομοθετικό έργο της Βουλής εξαρτάται από την έγκριση εξωθεσμικών παραγόντων (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΕΜΣ).

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Ότι σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία, θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των όσων αποτελούν προγραμματικές του δεσμεύσεις όπως αναλύονται στο πρόγραμμά του, δηλαδή:
1.Να θεσπίσει και νέα Εθνική Επέτειο του ελληνικού λαού την 26η Ιανουαρίου, ημερομηνία όπου το 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας ορκίστηκε στην Αίγινα ως πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος, επιλεγμένος από τους ίδιους τους Έλληνες. Η 26η Ιανουαρίου θα είναι ημέρα ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Σύμβολο ότι η χώρα αλλάζει σελίδα και η Ελληνική Πολιτεία επανιδρύεται ως ανεξάρτητη και κυρίαρχη για τον λαό της.
2. Να καταγγείλει στην διεθνή κοινότητα ότι το δημόσιο χρέος είναι καθ΄ όλα παράνομο και καταχρηστικό με βάση τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δανειστές για να εφαρμοσθούν πολιτικές γενοκτονίας του ελληνικού λαού, να καταπατηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και να τεθεί ολόκληρη χώρα υπό κατοχή προκειμένου να λεηλατηθεί.
3. Να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον όσων κατέλυσαν το σύνταγμα σφετερίστηκαν την εξουσία σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφος 3 του συντάγματος και διέπραξαν εγκλήματα εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 του ποινικά κώδικα προκειμένου να επιβληθεί η μνημονιακή κατοχή της Ελλάδας.
4. Να δημιουργήσει μια δημοκρατική κυβέρνηση υπό τον έλεγχο των ίδιων των πολιτών η οποία για κρίσιμα ζητήματα και κορυφαίες επιλογές οφείλει να καταφεύγει στην γνώμη του λαού με την ενέργεια δημοψηφισμάτων με απόλυτα δεσμευτικό χαρακτήρα. Επίσης η νέα κυβέρνηση δεσμεύεται να προχωρά σε δημοψήφισμα όποτε οι ίδιοι πολίτες το θελήσουν με την συλλογή κατά’ ελάχιστον 300.000 υπογραφών.
5. Να καταργήσει το σύνολο των μνημονιακών νόμων και ρυθμίσεων από το 2010 έως και σήμερα, μαζί με το σύνολο των δεσμεύσεων σε βάρος τους ελληνικού λαού και της χώρας που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από τους δανειστές και τους αποκαλούμενους θεσμούς του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ.
6. Να καταργήσει το σύνολο των καταχρηστικών και δημευτικών φόρων στα ακίνητα και το εισόδημα. Να καταργήσει τις προκαταβολές φόρου, τα τεκμήρια και όλες τις άλλες ρυθμίσεις «αντικειμενικοποίησης» των φόρων. Να μειώσει δραστικά το ΦΠΑ στο μισό επίπεδο από ότι είναι σήμερα. Να διαγράψει το σύνολο των οφειλών προς την εφορία που δημιουργήθηκαν λόγω αδυναμίας φοροδοτικής ικανότητας.
7. Να διαγράψει το σύνολο των ιδιωτικών χρεών προς τις τράπεζες, τα επενδυτικά κεφάλαια(funds) και τα ασφαλιστικά ταμεία για νοικοκυριά, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
8. Να θέσει υπό εκκαθάριση εν λειτουργία τις αποκαλούμενες συστηματικές τράπεζες ώστε να διερευνηθούν σε όλη τους την έκταση και βάθος οι ανακεφαλαιοποιήσεις, οι διαπλοκές με το ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» και τα θαλασσοδάνεια, προκειμένου να παραπεμφθούν στην ποινική δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται για όλα αυτά.
9. Να διασφαλίσει τις πραγματικές καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών από πολιτικές διασπάθισης υπέρ των τραπεζών αλλά και να αποζημιώσει όσους αποταμιευτές κατόχους ομολόγων υπέστησαν «κούρεμα» παρά και ενάντια στην θέλησή τους.
10. Να αποκαταστήσει τις αδικίες σε βάρος των πολιτών από τις μνημονιακές ρυθμίσεις και να επαναφέρει τις ιδιοκτησίες στους νόμιμους ιδιοκτήτες, οι οποίες εκπλειστηριάσθηκαν υπό καθεστώς μνημονίου από την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες και τα επενδυτικά κεφάλαια (funds).
11. Να επαναφέρει μισθούς και συντάξεις στην προ του πρώτου μνημονίου εποχή. Να αποκαταστήσει το καθεστώς των συλλογικών συμβάσεων και να θεσμοθετηθεί ένα ανελαστικό πλαίσιο προστασίας της εργασίας από κάθε ασυδοσία. Να κατοχυρωθεί με νόμο του κράτους ο βασικός μισθός για όλους πάνω από το επίπεδο του επίσημου ορίου φτώχειας. Να προστατευθεί ο μισθός και τα δικαιώματα των νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας.
12. Να θεμελιώσει ένα αληθινά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας και παιδείας, στο οποίο όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σύμφωνα με τις ανάγκες τους και ανεξάρτητα της οικονομικής τους επιφάνειας.
13. Να επαναεθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και ως προϊόν εγκλήματος κατά του ελληνικού λαού και της πολιτείας του το σύνολο της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας που εκχωρήθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε ιδιωτικά συμφέροντα υπό το καθεστώς των κάθε λογής μνημονιακών «ταμείων».
14. Να δρομολογήσει τις διαδικασίες με βάση την λαϊκή κυριαρχία για την ψήφιση ενός νέους δημοκρατικού συντάγματος όπου θα αποκαθίστανται το σύνολο των παραβιασθέντων δικαιωμάτων του πολίτη και θα εξασφαλίζει ότι ποτέ στο μέλλον δεν θα υπάρξει εκτελεστική εξουσία η οποία θα μπορεί να καταλήσει τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος. Να μην βρεθεί ποτέ ξανά η χώρα θεσμικά ανοχύρωτη απέναντι σε άνομα συμφέροντα.

Το ΕΠΑΜ, έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του όρκου που δίδεται από τους βουλευτές κατά το άρθρο 59 του Συντάγματος:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το Δημοκρατικό Πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθηκοντά μου»

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των ως άνω δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του ΕΠΑΜ, που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης.
Ότι τυχόν αθέτηση αυτών των δεσμεύσεων από το ΕΠΑΜ συνεπάγεται αυτοδίκων ομολογία του εγκλήματος της εξαπάτησης των ψηφοφόρων και αποδέχονται ανεπιφύλαχτα την κίνηση της διαδικασίας ποινικής δίωξης εναντίον τους.
Ότι τυχόν συνδρομή με οιονδήποτε του ΕΠΑΜ στην συνέχιση της ίδιας μνημονιακής πολιτικής υπό καθεστώς κατοχής της πατρίδας συνεπάγεται ότι η ηγεσία και όσοι εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου διαπράττουν σφετερισμό λαϊκής εντολής και έγκλημα εσχάτης προδοσίας και αποδέχονται ανεπιφύλαχτα να διωχθούν ποινικά για τα αδικήματα αυτά.
Σε αυτήν την περίπτωση η ηγεσία του ΕΠΑΜ και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.

Το 6ο Συνέδριο Ε.ΠΑ.Μ.
22 Οκτωβρίου 2017
Για το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.)Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ