Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΤΡOΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜOY 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ – Τετάρτη 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Το ΕΠΑΜ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του σωματείου της πόλης του Αγρινίου «Δικαίωμα στη Ζωή» καθώς και πιστό στα προτάγματά του συμμετείχε στην αποτροπή του πλειστηριασμού της Πρώτης Κατοικίας ενός συμπολίτη μας  στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου από Τράπεζα. Ο πλειστηριασμός δεν έγινε καθώς η Συμβολαιογράφος που ήταν υπεύθυνη δεν προσήλθε. Αυτή είναι...

μια ακόμα νίκη του Ελληνικού Λαού ενάντια στις Κατοχικές δυνάμεις.
Το ΕΠΑΜ καλεί τον Λαό του Αγρινίου να συνεχίσει να παίρνει μέρος στον Αγώνα αυτό που δίνουμε γιατί είναι αγώνας Εθνικοαπελευθερωτικός από την κατοχή των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων.  Καλεί τον λαό να κάνει χρήση του άρθρου 120 παρ. 4 του συντάγματος καθώς έχει κάθε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση από το άρθρο αυτό να πολεμήσει ενάντια στην κατάλυση του συντάγματος που συνεχίζεται από τις 5-5-2010 καθώς και στην κατοχή της πατρίδας μας, άτυπη από 5-5-2010 και επίσημη από 14-8-2015. Επίσης θέλει να ενημερώσει ότι:
Τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον Ελληνικό λαό, αφού σε λίγο καιρό η συμμορία τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από 10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.
ΟΛΟΙ στα Ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη από 15:30 μ.μ έως 17:00 μ.μ για να μην επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.
Οι δυνάμεις του κατοχικού καθεστώτος θα επιτεθούν. Μην τους φοβάστε!
Η μαζική παρουσία μας και η λαϊκή σύμπνοια τους τρομοκρατεί!
Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά διαδηλώνουμε ότι όλα θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους
Επίσης ενημερώνουμε όλους του Δημόσιους Λειτουργούς άμισθους ή έμμισθους που βοηθάνε τις κατοχικές δυνάμεις στην βίαιη αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού Λαού ότι μετά την απελευθέρωση της πατρίδας δεν θα γίνει δεκτή καμία δικαιολογία του τύπου «Την δουλειά μου έκανα». Η τιμωρία θα είναι παραδειγματική.
Αγρίνιο, 11 Οκτωβρίου 2017
Τ.Ε. Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ