Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Γιώργος Σωτηρόπουλος: Αίτημά μας η ψήφος στα παραρτήματα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

«Επιμελητηριακή Ανανέωση»
Υποψήφιος Πρόεδρος : Γιώργος Σωτηρόπουλος
Τηλ. : 6945544319
Αίτημά μας η ψήφος στα παραρτήματα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
Ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ότι η πρόταση μας, την οποία κατέθεσε στην τελευταία Διοικητική Επιτροπή 26/9/2017 ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητηριακή Ανανέωση» Γιώργος Σωτηρόπουλος, για σύσταση εφορευτικών επιτροπών και εκλογές και στα Παραρτήματα του Επιμελητηρίου είναι αίτημα και απαίτησή μας.
Η παράταξή μας θεωρεί ότι η πρόθεση πρέπει να γίνει πράξη για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντιπροσώπευση. Καλεί, δε, όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας να.....ενημερωθούν και να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.
«Συμμετοχή και ψήφος από όλους, ισχυρότερο Επιμελητήριο», είναι το σύνθημα της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
"ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ