Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Μοσχολιός: Τα χρόνια φεύγουν, τα προβλήματα της ύδρευσης έρχονται…

Είναι γνωστά τα προβλήματα, που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, και αφορούν στην διαχείριση από την Δημοτική Αρχή, της ύδρευσης – αποχέτευσης της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Περίεργες καθυστερήσεις διαγωνισμών (βιολογικός καθαρισμός), συνεχόμενα και..... 
αυξανόμενα προβλήματα ύδρευσης, προτάσεις που «χάνονται» σε λάθος διεύθυνση, καταγγελίες για παράνομες υδροληψίες κ.α. είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας και πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν υπήρξαν στην συζήτηση, που προκαλέσαμε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.           
Σημειώνεται ότι η Δημοτική Αρχή, τρία χρόνια τώρα που βρίσκεται στην Διοίκηση του Δήμου, δεν έχει να επιδείξει τίποτε καινούργιο, δεν ενέταξε κανένα νέο έργο ύδρευσης – αποχέτευσης και απλά διαχειρίζεται τα έργα που παρέλαβε από εμάς.
Το χειρότερο δε είναι ότι δεν είπε κουβέντα για τον σχεδιασμό της(;) στα θέματα αυτά για το επόμενο διάστημα.

Καλούμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή επειδή τα προβλήματα αυτά είναι σοβαρά και δυστυχώς αυξανόμενα, να σχεδιάσει και να προτείνει έργα που θα δώσουν λύσεις, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα και να μη χαθούν κι άλλες ευκαιρίες και πόροι από την πόλη και τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ