Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ - ΦΩΤΟ

Η πολιτική συγκέντρωση της Φώφης Γεννηματάς  έγινε 24-10-2017 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, όπου μίλησε στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας. Το ακροατήριο ήταν το παλιό ΠΑΣΟΚ που στήριζε με "νύχια και με δόντια" τη διακυβέρνηση των πράσινων "πέτρινων" χρόνων που μας έφεραν στα μνημόνια της δυστυχίας.
ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - Απο το Δ.Τ. του ΠΑΣΟΚ που παραλάβαμε στο mail. 
Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει.....
κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να έχουμε ένα ρόλο συμπληρωματικό στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και σε κοινή κατεύθυνση. Αυτό είναι το στοίχημα. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια πλευρά.

Φώφη Γεννηματά από το Αγρίνιο: Δεν βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και συμπληρωματικό ρόλο  στο πολιτικό σκηνικό
·         Εμείς που στα δύσκολα κρατήσαμε την παράταξη όρθια, και ξεκινήσαμε την ανοδική της πορεία.
·         Εμείς που με τις πρωτοβουλίες μας οδηγήσαμε στην ενότητα, οδηγούμε στο να γίνει πράξη η μεγάλη Κεντροαριστερά.
·     Εμείς δεν μικραίνουμε την παράταξη,  δεν αφαιρούμε και δεν διαιρούμε δυνάμεις. Προσθέτουμε και πολλαπλασιάζουμε δυνάμεις, δημιουργώντας την ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ για όλο τον πολιτικό μας χώρο. 

Από τη Δημοκρατική Αιτωλοακαρνανία στέλνουμε το μήνυμα:
ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΨΗΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Το μέλλον δεν μπορεί να κτίζεται χωρίς αξιοπρεπείς αμοιβές

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ένας στους 3 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα είναι με μερική απασχόληση, και  μέσες μικτές αποδοχές 395 ευρώ.
Κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια.
Η δική μας στρατηγική επιλογή είναι σταθερή: θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές.
Δεν τάζουμε 751 ευρώ από αύριο το πρωί όπως έπραξε ο κ. Τσίπρας. Ο οποίος σήμερα καταγγέλλει στα λόγια «σύγχρονη δουλεία» και την εφαρμόζει στην πράξη.

Και λέμε προς την ΝΔ, αλλά και προς κάθε κατεύθυνση πως οφείλουν να καταλάβουν ότι:
Το μέλλον δεν μπορεί να κτίζεται χωρίς αξιοπρεπείς αμοιβές, Συλλογικές Συμβάσεις και το αίσθημα της Ασφάλειας στους εργαζόμενους.
Αρκετά πια! Δεν γυρίζουμε πίσω, στο παρελθόν, αλλά πρέπει να ξέρουμε και που θέλουμε να πάμε.
  
Η Κυβέρνηση μοιράζει την φτώχεια, επιχειρώντας να κοροϊδέψει τους Έλληνες

Ακούμε πάλι φέτος από την Κυβέρνηση για Κοινωνικό μέρισμα.
Η Κυβέρνηση  με τα λάφυρα της φορολογίας,  δίνει τώρα αντίδωρο και νομίζει ότι έτσι ρίχνει στάχτη στα μάτια των πολιτών. Μοιράζει τη φτώχεια, επιχειρώντας να κοροϊδέψει τους Έλληνες. Έκοψε το ΕΚΑΣ, το επίδομα θέρμανσης, τα κοινωνικά επιδόματα, τις συντάξεις χηρείας, την ενίσχυση των Δημόσιων Νοσοκομείων. Είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που έκοψε τις συντάξεις. Εάν η ανάπτυξη είχε φθάσει αθροιστικά στο 6% -όπως προβλεπόταν πριν την λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ- δεν θα είχαν κοπεί οι συντάξεις, οι μισθοί, τα κοινωνικά επιδόματα, δεν θα είχαν αυξηθεί οι φόροι. Αυτή είναι η αλήθεια.













Από το Δ.Τ. 
Pasok PressOffice

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ