Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ για τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» και ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στο «Ραντεβού»

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο παρουσιάζει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στις 9:00 το βράδυ στο καφέ ουζερί «Ραντεβού» (Παπαστράτου 68) Αγρίνιο το βιβλίο/cd του Ανέστη Μπαρμπάτση «ΤΟ ΠΡΩΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ»
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Κοκκώνης, αναπληρωτής καθηγητής
του τμ. λαϊκής & παραδοσιακής μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου και ο Νίκος Ορδουλίδης, πανεπιστημιακός υπότροφος του τμ. λαϊκής & παραδοσιακής μουσικής του παραπάνω ΤΕΙ.
Θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια του μεγάλου λαϊκού βάρδου, αλλά και άλλων λαϊκών δημιουργών.
Παίζουν οι μουσικοί: Ανέστης Μπαρμπάτσης, Μπουζούκι – τραγούδι, Σπήλιος Κούνας, Κιθάρα – τραγουδι, Δημήτρης Σαρρής, Μπαγλαμά - τραγούδι 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ