Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

"Ανίσχυρη" απάντηση Καραπάνου σε καταγγελίες Κατσούλη

«Επί της ουσίας κύριοι»
     Οι κ. κ. Π. Κατσούλης και Π. Παπαδόπουλος με την από 23.07.2017  κοινή δημόσια ανακοίνωσή τους με τίτλο : ««Αγύρτες και Ψεύτες» με τα χρήματα των δημοτών», κατηγορούν τη δημοτική αρχή για το δικαστικό χειρισμό και συγκεκριμένα για  μη άσκηση ανακοπών κατά δύο διαταγών πληρωμής, που....
εκδόθηκαν από ιδιώτη, η μία κατά του Δήμου και η άλλη κατά του Πνευματικού Κέντρου.
     Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, αυτή τη φορά, είτε από ανεπίτρεπτη άγνοια, είτε από τυφλή πολιτική μισαλλοδοξία, φανατισμό, σκανδαλοθηρία και χυδαίο λαϊκισμό, ξεπέρασαν  ακόμα και τον πιο κακό εαυτό τους.
    Η επιστροφή, όμως, των παραπάνω υβριστικών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών, δε συνάδει σε μια δημοτική αρχή.

    Τώρα στην ουσία :
-       Ναι, δεν ασκήθηκαν ανακοπές κατά αυτών των διαταγών πληρωμής.
-       Για ποιο λόγο ;
-       Διότι σύμφωνα με τη Νομική μας Υπηρεσία, δεν  ήταν νομικά δυνατό να ασκηθούν, αφού ο εργολάβος ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ του προς το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου που τις εξέδωσε ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, από αυτές ,τόσο από  τους τίτλους πληρωμής, όσο  και το απόγραφό τους με συνέπεια  νομικά να εξαφανιστούν και να μην μπορούν πλέον να εκτελεστούν και προσέφυγε στα τακτικά δικαστήρια. (Μάλιστα ξανακαλούμε τους παραπάνω κυρίους να μας γνωστοποιήσουν, έως αύριο, εάν επιθυμούν, να εξεταστούν ως μάρτυρες στις δίκες αυτές,  αφού υπάρχει ακόμα προθεσμία).
-       Αν έμπαιναν στον κόπο, πριν προβούν στην κατάπτυστη δήλωσή τους, να ρωτήσουν, πιστεύουμε ότι θα είχαν προφυλάξει τους εαυτούς τους, από πολλές μελλοντικές  «περιπέτειες».


Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου


Νικόλαος Καραπάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ