Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι για την Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του κινήματος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τις σχετικές εγκυκλίους της Χαρ. Τρικούπη.

Τα όργανα που θα εκλεγούν είναι:
Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.)
Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων (Σ.Ε.)

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, από 09:00 μέχρι 19:00.

Τα εκλογικά κέντρα ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι:
  1. Δ.Ο. Mεσολογγίου: Εργατικό Κέντρο
  2. Δ.Ο. Αγρινίου: Εντευκτήριο παλαιού τραίνου (τραίνο)
  3. Δ.Ο. Ναυπάκτου: Αίθουσα ‘’Ξενία’’
  4. Δ.Ο. Αμφιλοχίας: Δημαρχείο Αμφιλοχίας
  5. Δ.Ο. Θέρμου: Δημαρχείο Θέρμου
  6. Δ.Ο. Ακτίου-Βόνιτσας: Δημαρχείο Βόνιτσας
  7. Δ.Ο. Ξηρομέρου: Αγροτικός Συνεταιρισμός Ξηρομέρου στον Αστακό

Την εκλογική διαδικασία συντονίζει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και τις Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές .
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το επικαιροποιημένο Μητρώο Μελών. Όσοι προσέρχονται για να συμμετέχουν στη ψηφοφορία και δεν ανευρίσκονται στο Μητρώο Μελών, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του αντίστοιχου Δήμου, θα μπορούν να ψηφίσουν αφού πρώτα συμπληρώσουν πλήρως την αίτηση μέλους (έντυπο) στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο αριθμός δημοτολογίου.Οι εκλογείς θα ψηφίζουν αυτοπροσώπως με την αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας και οικονομική συνδρομή 3€, ώστε να καλυφθούν τα πάσης φύσεως έξοδα. Δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιος για λογαριασμό τρίτου ακόμα κι αν προσκομίσει την ταυτότητά άλλου προσώπου!
Τα ψηφοδέλτια θα είναι 2. Ένα για τις Νομαρχιακές Οργανώσεις και ένα για τη Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Οργάνωσης. Θα υπάρχουν για το σκοπό αυτό και δύο κάλπες.
Αποφασίστηκε να ισχύει η μονοσταυρία.
Πληροφορίες θα δίδονται στα Γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας, επισημαίνει πως, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για τη διασφάλιση των όρων άψογης εκλογικής διαδικασίας και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά για τη συσπείρωση των δυνάμεων του Κινήματος και τη διεύρυνση της βάσης.

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
H γραμματέας
Κούκη Ακριβή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ