Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Άνοιξε η έκθεση Σχεδίου - Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του κ. Αντώνη Ναστούλη στον Αγ. Κων/νο Αγρινίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Άνοιξε σήμερα το πρωί η έκθεση Σχεδίου - Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του κ. Αντώνη  Ναστούλη,  μικρασιατικής καταγωγής και γέννημα θρέμμα του Αγίου Κων/νου, στα πλαίσια της προβολής μικρασιατών δημιουργών του...
συλλόγου μας.

Αρκετοί ήταν οι συντοπίτες μας που βρέθηκαν στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κων/νου οι οποίοι θαύμασαν τα έργα του και συζήτησαν μαζί του.
Τα έργα του δημιουργού διαπνέονται από ρεαλισμό και νεορεαλισμό. Με την ανθρωποκεντρική σκοπιά που χαρακτηρίζει την τέχνη του καταφέρνει να αποτυπώσει διάφορες στιγμές της ζωής του ανθρώπου, στιγμές της ιστορίας του τόπου του, καταφέρνει να αποτυπώσει μια εποχή…

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντριάνα Γκούρλια, ανακοίνωσε τη δημιουργία «ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ» του συλλόγου, υπό την επιμέλεια του κ. Αντώνη Ναστούλη. Η λειτουργία του θα αρχίσει από την 1η Ιουλίου.
 Τμήματα που θα λειτουργήσουν:
-Δημιουργικής Απασχόλησης (για παιδιά έως 8 ετών)
-Ζωγραφικής παιδιών
-Ζωγραφικής εφήβων
-Ζωγραφικής ενηλίκων
-Αγιογραφίας

Πληροφορίες καθημερινά στα τηλέφωνα:
6947209455 - 6942054316 - 6974028304
  

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ