Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση της Επιτροπής πρωτοβουλίας για την αξιοποίηση του Παλαιού Νοσοκομείου, στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου. Η επιτροπή με βάση τις κατευθύνσεις, της προηγούμενης συγκέντρωσης των κατοίκων της περιοχής αποφάσισε:
-Άμεσα να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε στην οποία υπάγεται το παλαιό Νοσοκομείο και να απαιτήσει την άμεση υλοποίηση των σχεδίων της για την ίδρυση σε χώρο του παλαιού Νοσοκομείου του Κέντρου Υγείας Αστικού τύπου. Δομή υγείας που με την υλοποίηση τις θα ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίηση και του υπόλοιπου Νοσοκομείου.
-Παράλληλα να προγραμματίσει συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς. (Διοίκηση Νέου Νοσοκομείου, Δήμο Αγρινίου, αρμόδια υπουργεία, κλπ) με στόχους:
1. Να παρθούν αποφάσεις για το πώς θα αξιοποιηθούν, τα υπόλοιπα 6.000m του παλαιού Νοσοκομείου.
2. Να παρθούν μέτρα για τη φύλαξη και τον καθαρισμό των χώρων του παλαιού Νοσοκομείου. Οι καταστροφές που έχουν γίνει, η παραμονή εντός των χώρων του Νοσοκομείου ανθρώπων με διάφορα προβλήματα, το πλιάτσικο που έγινε σε ότι χρήσιμο υπήρχε καθιστούν το χώρο του παλαιού Νοσοκομείου μείζον πρόβλημα για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και εστία μόλυνσης.
-Επίσης η επιτροπή αποφάσισε να συμμετέχει και να καλέσει και τους κατοίκους της περιοχής σε ετήσιο μνημόσυνο της αείμνηστης Ελένης Τσικνιάς, μεγάλης ευεργέτιδας του Παλαιού και Νέου Νοσοκομείου, που θα γίνει στο εκκλησάκι του Παλαιού Νοσοκομείου. Τέλος η επιτροπή θεωρεί πρόκληση να δαπανούνται τεράστια ποσά σε ενοίκια διαφόρων κρατικών υπηρεσιών ,ακόμη και δομών υγείας και να παραμένει αυτός ο χώρος κενός χωρίς αξιοποίηση. Ευθύνες υπάρχουν σε όλους, ας τις αναλάβει ο καθένας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ