Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ - Για την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ανακοινώνεται από το Δήμο Θέρμου ότι τα εγκαίνια του  Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ιουλίου  2016 και ώρα 11 π.μ. από τον....
Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά.
         Η μετάθεση της ημερομηνίας από την 26η Ιουνίου 2016, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, οφείλεται σε απουσία στο εξωτερικό του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά κατά την ημερομηνία αυτή, ώστε να καταστεί δυνατό να υποδεχθεί ο ίδιος, εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  στο Θέρμο.

Από τον Δήμο Θέρμου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ