Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΠΔΕ: Ξεκινά και πάλι η αποκομιδή και μεταφορά σκουπιδιών από την Π.Ε. Ηλείας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η αποκομιδή και μεταφορά στον ΧΥΤΑ της Παλαίρου σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί τους τελευταίους μήνες στους δρόμους των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Μετά από διαρκή επικοινωνία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τον Δήμαρχο...
Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη, αποφασίστηκε να εφαρμοστεί και επανεκκινηθεί η συμφωνία που είχε γίνει πριν μερικούς μήνες, για μεταφορά 4.500 τόνων (3.000 τόνων από το Δήμο Πύργου και 1.500 τόνων από την Αρχαία Ολυμπία) στον συγκεκριμένο ΧΥΤΑ, μετά τη σύμφωνη γνώμη που είχε δοθεί από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Η ενέργεια αυτή κρίθηκε απαραίτητη, πλέον, ιδίως λόγω της έναρξης του καλοκαιριού, με την αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και της τουριστικής περιόδου, καθώς στους δρόμους της Ηλείας βρίσκονται χιλιάδες σκουπίδια, τα οποία παραμένουν εκεί για μήνες και θα πρέπει να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ