Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ: ΟΧΙ στη δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων στον όρμο του Αστακού

ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ: ΟΧΙ στη δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων στον όρμο του Αστακού
   Ως Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αστακού και Φυτειών δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στην δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων στον όρμο του Αστακού και απαιτούμε....
από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου αλλά και από τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου να ανακαλέσουν την απόφαση τους για την «έγκριση καθορισμού θέσης για παροπλισμό πλοίων στον Αστακό».
   Η εναπόθεση παροπλισμένων πλοίων στον όρμο αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη θαλάσσια ζώνη του Αστακού θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες συνέπειες στα υδάτινα οικοσυστήματα της περιοχής μας, ο τουρισμός θα ζημιωθεί, η αλιεία θα πληγεί και εν τέλει η οικονομία της περιοχής μας θα υποστεί τεράστια ζημιά.
  Στα μεγάλα ζητήματα που ανακύπτουν και που έχουν να κάνουν με την οικονομία της περιοχής μας, που αλληλεπιδρούν άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά με τους διάφορους παραγωγικούς τομείς, οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον του Δήμου μας, οι δημότες, οι φορείς και οι σύλλογοι πρέπει να το γνωρίζουν.
  Δεν είναι δυνατόν να γίνεται οτιδήποτε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τοπικής μας κοινωνίας.
  Ως Ο.Μ. Αστακού και Φυτειών ενώνουμε την «φωνή μας» με τους κατοίκους και τους φορείς του τόπου μας και λέμε ΟΧΙ στα παροπλισμένα πλοία.
 Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ