Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

2ο Forum Τριχωνίδας (φωτό-βίντεο)

Μετά το 1ο Forum που έλαβε χώρα πέρυσι, το 2ο Forum ήρθε για να συνεχίσει την ανάδειξη τρόπων ανάπτυξης για τη λίμνη Τριχωνίδα. Χαιρετισμό λίγο πριν την έναρξη των ομιλιών απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. Ρόκκος, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας, ο Αντιπρόεδρος της...Ένωσης Αγρινίου κ. Καλλίμορφος και ο Διευθυντής της ΑΜΦΙΓΑΛ κ. Τουπής.
Οι κεντρικές ομιλίες έγιναν από τον Λέκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νερατζή, από τον Λέκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Καρυδά και από το Δικηγόρο Θεσ/κης και Πιστοποιημένο Διαμεσολαβητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Τζίκα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.
Συνεχίζεται εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ