Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: Πτώση γυναίκας από μπαλκόνι της οδού Σκαλτσοδήμου (φωτο)

Αναστάτωση και ανησυχία έχει προκληθεί από την είδηση πως 39χρονη γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου επί της οδού Σκαλτσοδήμου στο Αγρίνιο.
Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 07.40 και στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε ήδη στο Νοσοκομείο Αγρινίου...
σοβαρά τραυματισμένη.

Η Αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας χωρίς προς το παρόν να αποκλείεται και αυτό του ατυχήματος. 
Σε λίγο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ