Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Κύριε Βαρεμένε, σας ζήτησαν κάτι οι οικονομικοί εισαγγελείς για τον κύριο ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ;

Ε, κύριε Βαρεμένε;
Βγήκε λοιπόν ο κύριος Βαρεμένος και έδωσε στο Mega την «αποκλειστική» πληροφορία ότι το πόθεν έσχες Σταθάκη είναι διάτρητο. Αυτό που γράφουμε δηλαδή εδώ και δύο χρόνια, από τότε που οι Σαμαροβενιζέλοι έδωσαν ασυλία στον νυν υπουργό ενώπιον της δικαιοσύνης που τον καλούσε για το σκάνδαλο του πανεπιστημίου Κρήτης. Είχαμε πει..λοιπόν ότι από εκείνη την στιγμή, η υποθεση Σταθάκη θα χρησιμοποιηθεί από τους νταβατζήδες για να εκβιάσουν την κυβερνηση. Και δυστυχώς, δικαιωνόμαστε. Γιατί;
Διότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, στην βουλή έχει φτάσει έγγραφο από τους οικονομικούς εισαγγελείς με το οποίο ζητούν έλεγχο του πόθεν έσχες του κυρίου Σταύρου Ψυχάρη! Και αυτό το έγγραφο έχει παραληφθεί πάνω από μία εβδομάδα πριν!
Μήπως σας παράπεσε κύριε Βαρεμένε; Γιατί είναι εξωφρενικό να κάνετε διαρροή μόνον για τον Σταθάκη την ώρα που εχει φτάσει τέτοιο έγγραφο – βόμβα στα χερια σας.
Για ψάξτε τα κιτάπια σας κύριε Βαρεμένε, μην έχουμε τα καλά της κυρίας Κωνσταντοπούλου και ανακαλύψουμε μετά από μήνες πάλι «βόμβες» που τυχαία «διέφυγαν της προσοχής». Τον λαό και την δημοκρατία υπηρετείτε σήμερα κύριε Βαρεμένε, όχι τους εκδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ