Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας για την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων

Ανακοίνωση για την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων
Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την απόλυτη αντίθεση του στην πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων Αγίου Βλασίου, Γαβαλούς και Κατούνας. Θεωρούμε ότι με την κατάργηση των...
τμημάτων αυτών πολύ μεγάλες γεωγραφικά περιοχές μένουν ουσιαστικά χωρίς αστυνομική παρουσία με προφανείς επιπτώσεις για την ασφάλεια των κατοίκων αυτών των περιοχών και των περιουσιών τους.
Ιδιαιτέρως πρέπει να τονίσουμε το αίσθημα ανασφάλειας που αισθάνονται εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, αφού στις περιοχές αυτές λειτουργούν πολλά σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με εκατοντάδες μαθητές να μετακινούνται καθημερινά και οι οποίοι μένουν χωρίς την παραμικρή προστασία. Επίσης το λειτουργικό και εκπαιδευτικό υλικό των σχολικών μονάδων που αποκτήθηκε με μεγάλο κόστος και με χρονοβόρες διαδικασίες από τις σχολικές κοινότητες  βρίσκεται έκθετο.
Οι εκπαιδευτικοί της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων και απαιτούμε από την κυβέρνηση όχι μόνο την παραμονή των αστυνομικών τμημάτων αλλά και την αναβάθμιση τους.

ΑΓΡΙΝΙΟ  23-12-2015
ΑΡ. ΠΡΩΤ.  7
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

                    Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
           

           Γιώργος Καραμητσόπουλος                 Βασίλης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ