Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε 25χρονη

Μια τραγική είδηση προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία. 25χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της στο αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου. Όπως από το πρωί μετέδωσε ο «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» η 25χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής από χθες το μεσημέρι και η εξαφάνιση της...δηλώθηκε από την οικογένειά της στην τοπική αστυνομία και άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.
Ωστόσο, γύρω στις 11 διερχόμενος στο αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου (φωτο) εντόπισε το πτώμα της νεαρής κοντά σε μονοπάτι και ενημέρωσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και δεν άργησε να γίνει η ταυτοποίηση της σορού της εξαφανισθείσας 25χρονης. Στο σημείο εκτυλίχθηκαν σκηνές τραγωδίας όταν μέλη της οικογένειάς της έφθασαν στην περιοχή για την αναγνώριση του πτώματος.
Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτοκτονία καθώς η 25χρονη έκοψε τις φλέβες της με μαχαίρι. Στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε επίσης ποντικοφάρμακο και χλωρίνη και εξετάζεται αν συνδέονται με το τραγικό συμβάν.
Η Ασφάλεια Αγρινίου διενεργεί την σχετική έρευνα, ενώ θα παραγγελθεί και η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ