Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση του Ν. Καραπάνου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

Εμφάνιση synyp2.jpgΘέματα που αφορούν την ανάπτυξη, την πολιτική προστασία αλλά και οικονομικά ζητήματα του Δήμου, αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Δημάρχου Νίκου Καραπάνου και του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, που.... πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα
Όπως τόνισε ο Ν. Καραπάνος, ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, καταβάλει προσπάθειες πλέον να επιβιώσει σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό πλαίσιο, στο οποίο προστίθενται καθημερινά νέες προκλήσεις. Ειδικά δε σε ότι αφορά το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου η προσπάθεια αυτή εντατικοποιείται προς κάθε κατεύθυνση, ωστόσο όμως η στήριξη της πολιτείας -ειδικά δε σε θεσμικά ζητήματα- είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ