Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Συντάξεις κάτω των 300 ευρώ και κατάργηση του εφάπαξ

Η Real News αποκαλύπτει τις απαιτήσεις του κουαρτέτου αναφορικά με τις συντάξεις, που προκαλούν πολλές αναταραχές στην κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι Θεσμοί μιλούν για συντάξεις κάτω των 300 ευρώ και πλήρη κατάργηση του εφάπαξ. Επίσης οι πιστωτές αξιώνουν...
επιπλέον: Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και μειώσεις από 6% έως 30% για τις κύριες συντάξεις, εθνική σύνταξη με εισοδηματικά κριτήρια και με 20 έτη ασφάλισης, ποσοστά αναπλήρωσης που οδηγούν σε σύνταξη ίση με τον μισό μισθό του ασφαλισμένου.
Στο μεταξύ η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιο είναι το μήνυμα των Βρυξελλών προς την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό που εξελίσσεται σε «γόρδιο δεσμό»:«Η Αθήνα είναι εκτός θέματος στις εξετάσεις που δίνει στο ασφαλιστικό. Ακοστολόγητες οι ελληνικές ιδέες», τονίζεται χαρακτηριστικά από το εξωτερικό, γεγονός που αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή για το ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ